Verkoopsvoorwaarden

Algemene informatie over de kittens:

Onze kittens groeien op in huiselijke kring en mogen vanaf 13 weken naar hun nieuwe baasje. Ze worden twee keer ingeënt, drie keer ontwormd, gechipt en ze zijn in het bezit van Europees passpoort. Uiteraard krijgen ze ook een TICA stamboom mee.

De kittens worden in ons huis opgevoed zodat ze gewoon worden aan dagelijkse geluiden en dus nergens bang voor hoeven te zijn. Naast het uiterlijk is ook het karakter van belang daarom besteden we veel aandacht en liefde aan onze kittens. Ook houden we u op de hoogte betreffende de ontwikkeling van de kittens en geven bij overdracht een kittenpakket mee.

Onze kittens worden verkocht met een contract. Kittens die verkocht worden als huisdier worden altijd gecastreerd of gesteriliseerd.

Indien u vragen heeft over de planning of de kittens kunt u altijd contact opnemen met ons.

Verkoopsvoorwaarden:

Optie:
Een optie wil zeggen dat er interesse is voor dit kitten, een optie is niet bindend. Het is altijd mogelijk dat er een andere koper interesse toont maar degene die als eerste interesse toont, heeft altijd voorrang.

Gereserveerd:
Pas als er een aanbetaling is gedaan (minimaal € 250,00) is het kitten gereserveerd en kan er geen andere koper voor dit kitten komen. Als de koper van het kitten afziet van het kitten voordat de koop rond is, krijgt de koper de aanbetaling niet terug. Mocht de verkoper van de verkoop afzien, wordt de aanbetaling terugbetaald.

Verkocht:
Het kitten is verkocht als het volledige aankoopbedrag is voldaan, voordat het kitten is overgedragen of bij de overdracht van het kitten.